Every season has an end

image197
Den senaste veckan har det bara blivit kallare och kallare. Det är dags att byta ut ytterkläderna. Min kappa kommer jag att ha kvar från förra året men sedan vill jag köpa en jättevarm dunjacka (som är okej att ha till strumpbyxor också) så att jag inte behöver frysa. Det blir att ge sig ut på jakt, om du har något förslag får du gärna lämna en kommentar!

ps, när man är förkyld som jag är det bra att droga sig med någon medecin. Jag drogar mig med Rihannas "
Rehab" (passande!)

Mavala trofén 2007

image193

Första tävlingen för säsongen! Programmet (endast det långa den här gången) blev jag verkligen inte nöjd med och min tränare var väl inte direkt överlycklig. Men tack vare programkomponenterna (åkning, utstrålning m.m.) så kom jag på en tredjepats, woho! Och den lilla goodibagen från Mavala var också väldigt trevlig!


 • Rosa nagellack från Mavala
 • Läppglans från Collistar
 • Läppbalsam från Lucky lips
 • Fotfil
 • Nagelfilar 

Fergie - en man?!

Det absolut hetaste diskussions-ämnet i skolan var helt klart det om Fergie (från Black eyed peas). Vissa hade hört på radio och läst på internet att hon skulle vara en man! Jag har forskat lite i ämnet men har inte hittat någonting. Egentligen tror jag inte hon(?) är en man men vet du något annat så lämna en kommentar!


image192

Man eller kvinna?

Crazy skor från Marc Jacobs

De är bland de coolaste skorna jag sett och jag är imponerad av modellerna som kan gå i de. Men gillar jag de? Jag måste nog säga nej.
image191
Skor från Marc Jacobs vår kollektion (rtw) 2008.


Top Model - Pia!

Top Model Stockholm är faktiskt lite av en dålig kopia av den ameriaknska versionen men  en av deltagarna, Pia Cossa Åkesson är redan en favorit. En klädstil helt i min smak och supersöt.
image190

Video från första dagen efter Pia varit inne hos juryn. Spana in outfiten!
Pia i en rutig kavaj, bilden hittade jag hos söta Caroline, som också sökte in till Top Model.
Här bär hon en grå trench och en väska jag inte ser. Men axelbandet till väskan var fint.
Men det jag mest fastnade för var hennes blåa klänning, som jag tyvärr inte kan hitta på bild. Ni som såg avsnittet kanske vet vilken jag menar.

Och, kom ihåg att rösta på Månadens outfit. Det är bara någon dag kvar tills vinnaren utses!


Blomma ut!

image189

För ett tag sen virkade jag en blomma som jag nu försöker komma på olika sätt att använda den på. Och här är en av idéerna, nämligen på fickan på till exempel en kofta. Jag tycker det blev superfint!

Och kom ihåg att rösta på
Månadens outfit, snart utses vinnaren!


Drömmar om lyx

När det är grått och regningt utomhus är det som allra mysigast att drömma om dyra och lyxiga plagg!

image187

Förresten, igår var jag och kollade på Shrek 3. Den har fått ganska mycket sådär halv-dålig kritik men jag tycker den var riktigt bra! Lite shopping blev det också, foundation och puder från The body shop.

Ha en mysig söndag!


Moppe-outfit

Så här såg jag ut när jag fick skjuts till skolan (nice!)
Moppe-outfit
(bilden blev grymt knasig här på bloggen!)

 • Skinnjacka från HM
 • Vit storkofta, lånad
 • Svarta jeans från att
 • Skor från Dinsko
 • Halsduk, lånad
 • Väska, glömt bort
 • Ängel reflex (det som glimmar), present från mamma :)

Nu måste jag rusa, ha det fint!


Päls, päls, päls!

Nu när hösten kommer smygande så är pälsen återigen het, het, het! Päls kan vara otroligt elegant men om jag får bestämma ska det vara fejk! Har du inte sett en av alla djurplågar-filmer på youtube.com, så ta och gör det (och nej, det är inte så som top model-kathleen trodde det gick till). Det är hemskt, så ska ingen levande varelse behandlas! Men iallafall, i höst är (fejk)pälsen här igen och bäst passar den till lite finare tillställningar. Hemma i utklädningslådan hittade jag en söt rosa päls. Kärlek vid första ögonkastet men den kommer inte att få gå ut med mig. Självklart bjuder jag på bilder!


image182