Kändis update

  • Ebba von Sydow slutar som chefsredaktör på VeckoRevyn! Istället ska hon ta hand om hemsidan som kommer göras om i juni. Hon säger att hon är laddat och har länge sett fram emot det. Jag kan inte låta bli att tro att hon har blivit petad, varför annars skulle man ge upp en chefsredaktörsroll för att ta hand om en hemisida? Jag tycker iallafall att Ebba har gjort tidningen mycket bättre och undrar nu vem som ska ta över den. Kanske Hotspot, hon har ju skrivt ganska mycket på senaste tiden...
  • I nästa säsong av America's next top model (alltså säsong åtta) ska modellerna spela döda! Malin Persson är upprörd och Tv3 har inte bestämt sig än om de ska sända avsnittet eller inte. Läs allt här! (ps, jag har spanat in bilderna från säsong 8 men det värsta jag hittar är denna bild!)
  • Sofi Fahrman försöker på nytt med mode i tv. Denna gång i Aftonbladet TV7 och den 4 april kl 19 börjar hennes resa. Hon ska nämligen resa runt och ta sig an olika modeländer.
  • Här kan man läsa om vinnarkyssen och Martins kärleksbrev, eller är det verkligen han som har skrivit det? Hm... Btw så vann rätt par enligt mig, go Martin och Cissi!

Ps. Bloggen genomgår lite layout byte, den kommer kanske inte se så bra ut de senaste dagarna. Håll ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här (ingen reklam, Tack!)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback