Roberto Cavalli at HM

image175
Du har väl inte missat att det är Roberto Cavalli som ska gästdesigna hos HM i år? Kläderna, som kommer att bestå av 20 herrkläder och 25 damkläder inklusive underkläder plus matchande accessoarer, kommer att finnas i ungefär 200 utvalda butiker från den 8 november (en torsdag, var det inte det förra året också?). Jag har valt ut mina fyra favoriter ur hans vår och höst kollektioner.

Spring rtw 07:
Jag älskar hans vårkollektion. Den känns så exotisk! Långa klänningar, mönster, stenar, vitt och färgglatt är några av ledorden i kollektioen. Cavalli har även några leopardplagg och jag kanske kan fundera på att  
ändra mig!
Första bilden som jag har valt är en underbar miniklänning med stenar. Spana in de enkla men de så rätta skorna!
Andra bilden är på en långklänning med mycket tyg. Det är sånt här jag kallar exotiskt! Blått och grönt är så snyggt tillsammans. Jag hade lite svårt att välja, det stod mellan den här och den på bilden.

Fall rtw 07:
Den kollektionen är jag måttligt förtjust i. Det fanns liksm ingenting som fastnade i hjärnan. Fast jag gillar detaljerna på byxorna. Svart, vitt, guld, smala byxor, långa klänningar (såklart), blått och päls (äkta?) är det som dominerar.
Den första bilden är på en leopard-cape och enligt mig funkar over-size trenden även denna höst. Den här är också fin men varför hatten?
Den andra bilden är en midnattsblå (åh, så fint det låter) långklänning, det är ju Cavallis specialité. Den sitter så fint och jag gillar kombinationen blått/svart. En annan långklänning är den här. Förresten så skulle jag gärna vilja ha den här guldtröjan. Jag kan se massor med snygga kombinationer framför mig!


image161

- Som den första italienska modeskaparen i H&M:s historia välkomnade jag inbjudan med stor entusiasm. Jag är stolt över att kunna introducera den livfulla och positiva andan i mitt arbete för en ny publik, som kan se och tolka min stil på ett personligt sätt. Jag älskar frihet och utmaningar: att överbrygga murar och experimentera i olika riktningar. För mig står H&M precis för detta. Jag kommer att tillföra ett stänk av glädje och drömmar, säger Roberto Cavalli.

Kort och gott: Jag ser fram emot samarbetet, gör du?

Kommentarer
Postat av: Joanna

Nej det har jag inte missat ;)Hoppas det blir bra..


Kommentera inlägget här (ingen reklam, Tack!)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback