Lucia och bombhot

Lucia och bombhotTorsdagen var minst sagt händelserikt. På morgonen var det Lucia och jag var första tärna (fick alltså näst mest röster) och skulle sjunga White Christmas solo. Rösten var lite morgonhes men det gick bra ändå antar jag eftersom jag fick ganska mycket beröm :) 

När jag och två vänner går hem från skolan så kommer en av de inte hem pga polisen har evakuerat området. Då träffar vi en kompis till mig som bor i samma område som jag och hon berättar att det är en
bomb i området så att ingen får gå hem. Alla blev lite skakade, okej det var ingen tsunami precis men man blir ändå chockad och rädd. Mina föräldrar som var hemma igår kom och hämtade upp oss med bilen.

Senare på dagen så skulle jag åka mitt program i ishallen efter Lucia tåget, men det gick inte. Benen skakade och det kändes som om jag skulle spy. Jag vet inte om det hade något med bombhotet att göra men idag är jag iallafall hemma med feber.


Gårdagens outfit (förutom Lucia nattlinne såklart)

  • Tröja med paljettrosett från HM
  • Lila klänning lånad av lillasyster
  • Lila sidenband i håret tillhör klänningen.
  • Stora ringar i öronen
  • Mycket med mascara, jag är helt fast! Huden ska vara ganska neutral och fransarna ska vara tjocka och superlånga, speciellt underfransarna.

Till detta skulle jag inte tacka nej till ett par mc-boots, måste köpas!


ps, får se om jag kan få tag i några bilder från Lucia tåget :)


 


Kommentarer
Postat av: Anonym

fin bild!

Postat av: bea

snyggt!

2007-12-16 @ 11:13:54
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se

Kommentera inlägget här (ingen reklam, Tack!)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback