Shopping: "I feel so happy I could cry"

Idag blev det en vända till Täby med världens bästa M. Jag letade främst efter en paperbagkjol (paperbagshorts går väl också an) men jag hittade ingen! Mycket besviken på MQ och Zara men  på MQ sade de att det kanske skulle få in det snart så det blir väl att checka lite då och då.
Jag kollade in nya Gina Tricot och det har blivit mycket bättre, gina behövde lite mer utrymme. Där fanns iaf den "kända" rosett topen. För er som inte vet vilken det är så är det en ganska lång t-shirt med stor rosett (tryck) på bröstet. Riktigt härlig måste jag säga.
Jag provade också de här från Din Sko. De satt jättefint och var sköna att gå i så jag tror att det står överst på shoppinglistan (förutom paperbagkjolen).

Det som jag fick med mig hem var den här t-shirten från Zara. Jag tycket den var så härlig och spred gjädje så håll ett öga på mina outfits där den nog kommer komma snart.
image109

ps. Igår köpte jag Modette (jag vet, jag är sjukt seg) och den är verkligen jättebra! Nyskapande, snygg, tjock med mycket mode - precis som jag vill ha det. VR och Elle har fått en värdig motståndare.

Kommentarer
Postat av: Sigrid

söt tischa!

Postat av: Lotte

sigrid: Tack!

2007-05-01 @ 18:47:18
URL: http://lottes.webblogg.se
Postat av: Nathalie

cool!

2007-05-09 @ 15:14:04
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här (ingen reklam, Tack!)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback